Registre de sol·licitants

Estructura organitzativa

Perfil del contractant

Xarxa de mediació per lloguer social per a llogaters i propietaris

L’objectiu de la Borsa de lloguer és donar serveis per una banda a propietaris i per altre a persones sol•licitants que vulguin llogar un habitatge.
Per als propietaris d’un habitatge desocupat i que el vulguin posar a lloguer a un preu assequible , la Borsa de lloguer ofereix de manera gratuïta els tràmits del lloguer, el seguiment de l’ús i el pagament del lloguer al llarg de la duració del contracte. A més els propietaris es beneficien d’unes assegurances que l’Administració  posa al seu abast gratuïtament,  i que cobreixen al llarg dels cinc anys de la durada del contracte de lloguer, desperfectes de la llar i  defensa jurídica en cas d’arribar a un judici per impagament o per desperfectes de l’habitatge, així com, també s’ofereix l’Avalloguer, que cobreix un màxim de 6 mesos de lloguer en cas de tenir sentència en un procés de desnonament.
Per a  les persones que vulguin llogar un habitatge, la Borsa de Lloguer ofereix habitatges de lloguer a preus assequibles, amb només un mes de fiança.
Al llarg de tota la durada del contracte es fa un seguiment i es presta un servei de mediació entre les persones propietàries i els llogaters.

Mes informació:

Informació Mediació per al lloguer social

Informació Avalloguer

Pla de Besòs, SA

Oficina Local d’Habitatge

UBICACIÓ
Carrer del Mar, núm. 8 entl.
08930 Sant Adrià de Besòs

Telèfon : 93 462 65 51 / 93 462 65 50
FAX : 93 462 05 69
Correu electrònic :

 


Pla de Besòs, SA - Oficina Local d'Habitatge - Avís Legal